Ondersteuning voor Easycratie app voor iPhone en iPad

Hartelijk dank dat u gebruik hebt gemaakt van de app voor iPhone en iPad.

In het onwaarschijnlijke geval dat u problemen ondervindt met de Easycratie applicatie voor iPhone en iPad, neem dan contact op met Online Boswachters (info@onlineboswachters.nl).

Bekende problemen

Er zijn op dit moment geen problemen bekend.

Veelgestelde vragen

Lezen

Vanuit de inhoudsopgave tap je op het voorwoord of hoofdstuk om te gaan lezen. Tijdens het lezen kun je op verschillende manieren naar beneden scrollen. De eenvoudigste manier is je vinger van onder naar boven over het scherm te bewegen. Aan het einde van het hoofdstuk kun je op die manier ook naar het volgende hoofdstuk navigeren. Een andere mogelijkheid is door rechts in beeld de scroller te gebruiken waarmee je heel snel binnen een hoofdstuk kunt navigeren. De titel en de slider kun je verbergen door een keer op het scherm te tappen.

Weergave tekst aanpassen

Tijdens het lezen kun je rechtsbovenin op ‘Aa’ tappen om de weergave van de tekst aan te passen. In de popup die dan wordt weergegeven is het mogelijk om de achtergrond- en tekstkleur om te draaien zodat het ‘s avonds wat prettiger te lezen is. Daarnaast kun je het lettertype en de lettergrootte aanpassen.

Boekenlegger

Ben je aan het lezen in een hoofdstuk en keer je terug naar de inhoudsopgave dan vind je een klein ‘flapje’ bij het hoofdstuk waar je gebleven bent.

Delen van content

Tekst uit het boek kan eenvoudig worden gedeeld met anderen. Er zijn drie manieren waarop jij iemand over Easycratie kunt vertellen. Deze tekst kun je delen via Twitter, Facebook en e-mail.

  1. Een gedeelte van een hoofdstuk kun je delen door je vinger 2 seconden op een woord te houden. Er wordt een woord geselecteerd wat je vervolgens met de twee blauwe bolletjes kunt vergroten tot een zin of quote.
  2. Een samenvatting van het hoofdstuk kun je delen door op het ‘share’-icoon te tappen rechtsbovenin bij het lezen van het boek.
  3. De applicatie zelf kun je delen door op de informatiepagina op het ‘share’-icoon te tappen.