Na twee boeken, duizenden lezingen en ontelbare gesprekken over Easycratie leefde er al een tijdje de vraag hoe organisaties de juiste tools zo Easycratisch mogelijk in handen krijgen. Martijn en Erwin zijn taalvirtuozen en rasvertellers, maar hebben iets minder kaas gegeten van de praktische vertaalslag. Dus voegden ze de daad bij hun woorden en vroegen mij (Annette Dölle) om daarin mee te helpen.

In februari 2016 organiseren Martijn Aslander en ik daarom een speciale powwow middag Easycratisch Werken & Organizonderen. Na een middag met ons ga je naar huis met het waarom, het wat èn hoe rondom Easycratisch werken. Je hebt hierna alle kennis en vaardigheden in handen om meteen de volgende dag aan de slag te gaan. Niet enkel inspirerend, maar vooral hands on, zodat implementeren binnen de organisatie daarna geen enkel probleem meer is.

Concreet: Krijg je een inspiratierush van Martijn, spiegelt Annette alles terug naar je (werkende) leven, daagt Martijn je uit de om de valkuilen te zien en helpt Annette ze je te ontmantelen en aan de slag te gaan. Als je dan zelf ook nog meedoet hebben we een win-win-win situatie! We werken met interventies vanuit de oplossingsgerichte communicatie, dragon dreaming, open space en dialoog methoden. Maar het kan zomaar gebeuren dat er iets anders op ons pad komt, dat ons nóg gemakkelijker bij de gestelde doelen brengt. Dan kiezen we die route natuurlijk. Volledig easycratisch!

Na de middag krijg je bovendien twee maanden toegang tot de digitale leeromgeving van Cuble. Dit vinden we fantastisch, want Cuble is een nieuwe organisatie die ondersteunend werkt op het gebied van blended learning, de verbinding tussen on- en offline leren. Easycratie werkt net zo. Dus voor deze specifieke training hebben we de samenwerking gezocht en gaan het digitale leerexperiment aan. De twee boeken van Erwin en Martijn krijg je er natuurlijk ook bij.

Voor wie: Eigenlijk voor alle mensen op de planeet, maar omdat ons zaaltje daar een beetje te klein voor is, hebben we ruimte voor max. 15 mensen (per middag) die inventief, nieuwsgierig, leergierig, handig, slim, gezellig en ondernemend zijn. Dan garanderen wij een topmiddag!

Borrel Bonus: ‘Wat zou het leuk zijn als die 15 mensen allemaal nog iemand mee kunnen nemen naar de borrel!‘ dachten wij. Dus, dat doen we dan maar meteen! Als deelnemer, kan je vanaf 17.30 uur max. twee personen uitnodigen om mee te komen borrelen.

Mooi! Hoe meld ik me aan? Waar en wanneer moet ik er zijn? Deze training vindt plaats in Haarlem. Op vrijdag 5 februari óf woensdag 17 februari 2016 van 12.30 – 17.30. De borrel duurt tot ongeveer 19.00 uur. Exacte locatie gegevens sturen we je toe als je aangemeld bent. Aanmelden doe je via deze link op eventbrite. 

Stel dat je vragen voor ons hebt. Of ideeën, suggesties en grandioze inzichten? Dan mag je altijd contact met ons opnemen. Martijn vind je via mail@martijnaslander.nl en mij via: annettedolle@gmail.com. Leuk je te ontmoeten!