Kleintje Easycratie  Aslander_EenbeetjeNooitAf

 

In navolging van Kleintje Easycratie  – een schattig miniboekje met de belangrijkste inzichten en hoofdlijnen uit het boek Easycratie – verschijnt over een tijdje Een beetje Nooit Af – een even schattig miniboekje maar dan, je raadt het al, met de belangrijkste inzichten en hoofdlijnen van het boek Nooit Af.

Van Kleintje Easycratie zijn meer dan 20.000 exemplaren verkocht, maar ze zijn al geruime tijd niet meer leverbaar. En dat is eigenlijk heel jammer, want eigenlijk horen ze bij elkaar natuurlijk, de twee kleine boekjes. Hoe leuk zou het bijvoorbeeld zijn om ze als setje cadeau te doen?

Dus vroegen we aan onze uitgever Business Contact of er – wanneer de ‘Beetjes Nooit Af’ van de band rollen –  misschien ook nog een batch Kleintjes zou kunnen verschijnen..? Aah toe…please?

Nou zijn ze dus hartstikke lief bij Business Contact, en immer bereid met ons mee te denken, maar omdat Kleintje Easycratie destijds verscheen bij een andere uitgever, betekent dit relatief veel gedoe. En gedoe betekent vaak: meer kosten, en dat verhoudt zich weer niet zo lekker met de lage verkoopprijs waaraan wij als auteurs perse willen vasthouden.

‘Oké, oké,’ zei Business Contact, ‘we gaan het serieus overwegen. Maar dan hebben we wel eerst een reële inschatting nodig van hoeveel Kleintjes er verkocht zullen worden, als we de verkoopprijs stellen op €1,25 (bij minimale afname van 80 stuks).’

Fair enough.

Daarom hebben we dus even een formuliertje gemaakt, om het animo te peilen. (Niet bang zijn hoor, je gaat geen verkoopverplichting aan. Just checking the enthusiasm.)

NAAR HET FORMULIER >>>>>>>